Kronikë e zezë

Mbi 5500 shoferëve në Kosovë u është ndaluar vozitja gjatë këtij viti

Foto: KOHA
 

Policia e Kosovës ua ka ndaluar vozitjen 5,556 shoferëve për shkak të kundërvajtjeve në trafik, në mes të janarit dhe shtatorit të këtij viti.

Ndërkaq, po në këtë periudhë, u janë vendosur pikë negative 13,532 shoferëve në tërë Kosovën.