Kronikë e zezë

Ndalohen tre persona te “Dheu i Bardhë” me dokumente që dyshohen se ishin të falsifikuara

 

Policia e Kosovës ka ndaluar tre persona te pika kufitare “Dheu i Bardhë”, pasi ata kanë prezantuar dokumente që dyshohet se janë të falsifikuara.

Policia ka njoftuar se atyre i janë gjetur tre ID kartela të huaja, me foto të të dyshuarve, me emra të huaj dhe një pasaportë e një shteti tjetër.