Kronikë e zezë

Prindërit në Prishtinë raportojnë për zhdukjen e vajzave të tyre

 

Prindërit në Prishtinë kanë raportuar për zhdukjen e vajzave të tyre.

Sipas njoftimit, dy ankuesit, kanë raportuar se vajzat e tyre janë larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vendndodhjen e tyre.