Kronikë e zezë

Në Qendrën e Paraburgimit në Prishtinë ndalohet një avokat që dyshohet se deshi të fuste para brenda

 

Një avokat është ndalur nga zyrtarët korrektues në Qendrën e Paraburgimit në Prishtinë pasditen e së enjtes, pasi dyshohet se kishte tentuar të fuste një sasi të konsiderueshme parash brenda qendrës.

Avokati në fjalë është A.B.. Atij paratë i janë gjetur në xhepin e palltos së tij. Paratë ishin të paketuara dhe të lidhura me lidhëse prej llastiku.