Kronikë e zezë

8 muaj burgim dhe 100 euro gjobë për keqtrajtimin psikik që i shkaktoi nënës

Foto: Ilustrim
 

Gjykata Themelore në Ferizaj ka shpallur aktgjykim dënues ndaj një personi i akuzuar për dhunë në familje. I pandehuri i shkaktoi keqtrajtim psikik nënës së tij.

Atë e shpalli fajtor dhe e dënoi me burgim në kohëzgjatje prej tetë muaj dhe dënim me gjobë në shumë prej njëqind euro.