Kronikë e zezë

Në Kaçanik arrestohet personi që shtynte fëmijët të vidhnin ari në shtëpitë e tyre

Foto: Ilustrim
 

Policia ka arrestuar një person në Kaçanik, me dyshimin se ka shtyrë dy të mitur të moshës 11 e 12 vjeç që të vjedhin stoli ari në shtëpitë e tyre.

Ai është arrestuar të martën dhe është dërguar në mbajtje.