Kronikë e zezë

Arrestohen dy persona në Prishtinë për ryshfet

 

Policia e Kosovës ka arrestuar sot dy persona me vendbanim në Prishtinë, të dyshuar për pranim të ryshfeti.

V.B. dhe R.C. kanë arrestuar dy ish-punëtorë të një ish-ndërmarrje publike, që tash është privatizuar. Ata kanë kërkuar ryshfet nga 50 euro, kinse për dorëzimin e dokumenteve në Agjencinë e Kosovës për Privatizim për aplikim, për të përfituar 20%, pa autorizim paraprak.