Kronikë e zezë

Arreston një person për ngacmim dhe posedim të substancave narkotike

 

Është arrestuar një person pasi ka ngacmuar një vajzë dhe më pas policia i ka gjetur substancë narkotike.

Ai është ndaluar për 48 orë nga organet e rendit në Prishtinë.