Kronikë e zezë

Dy të arrestuar për therje me thikë në Ferizaj

 

Dy persona janë arrestuar nga Policia në Ferizaj pasi prej kohesh ishin në kërkim.

Personat e arrestuar janë I.M (M/K) , i moshës 31-vjeçare dhe SH.L (M/K) i moshës 25-vjeçare.