Kronikë e zezë

Arrestohet një 67-vjeçar për zjarrëvënie në Gjobulë

 

Policia e Kosovës ka njoftuar se ka arrestuar një të dyshuar për zjarrvënie në një hamullore në fshatin Gojbulë.

Sipas njoftimit, zyrtarët policorë gjatë veprimeve hetimore kane arritur të identifikojnë pronarin i cili në këtë rast ka vet-shkaktuar ndezjen e hamullores në arën e tij. Në vendin e ngjarjes kanë dal njësia e hetimeve dhe zjarrfikësit të cilët kane arritur ta lokalizojnë zjarrin.