Kronikë e zezë

Një person theret me thikë në Prishtinë

Foto lustrim
 

Një vrasje në tentativë ka ndodhur një ditë më parë, në Zonën Industriale, në Prishtinë pas mesnatës.

Një person ka raportuar në policisë se pas një mosmarrëveshje, persona të panjohur e kanë therur atë me thikë dhe janë larguar në drejtim të panjohur .