Kronikë e zezë

Shkatërrohet një rrjet i trafikut të drogës në Vjenë, arrestohen 24 shqiptarë

 

Një rrjet i trafikut të drogës i përbërë nga shqiptarë nga Shqipëria dhe Kosova është shkatërruar nga policia e Vjenës. Gjatë operacionit janë arrestuar 24 persona ndërkohë që janë sekuestruar të paktën 200 mijë euro.

Nga hetimet ka rezultuar se të arrestuarit nga mosha 18 deri në 48 vjeç merreshin me trafik droge. Ata e ushtronin aktivitetin e tyre në rrethet e Vjenës, Landstrasse, Margareten, Favoriten, Simmering, Meidling, Penzing dhe Brigittenau.