Kronikë e zezë

Aktakuzë ndaj 4 personave për vrasje në tentativë

Foto lustrim
 

Prokuroria Themelore në Ferizaj ka ngritur aktakuzë kundër katër personave, F.L nga komuna Kaçanik, A.S. nga Hani i Elezit dhe K. Ç. E F.T. nga komuna Kaçanik.

Sipas aktakuzës ata dyshohet se me datë 07 mars 2021, rreth orës 20:10, në fshatin Rekë të Kaçanikut i pandehuri F.L., me dashje ka tentuar që t’i privoj nga jeta të dëmtuarin F dhe L.T. ku me pushkë automatike AK 47, shtie në drejtim të veturës së të dëmtuarit, me çka ka kryer veprën penale “Vrasja në tentativë”.