Kronikë e zezë

Arrestohen 4 persona, vunë në qarkullim 10 mijë dollarë të falsifikuar

Foto lustrim
 

Katër persona janë arrestuar me dyshimet se kishin vënë në qarkullimin 10 mijë dollarë amerikan të falsifikuar.

Policia e Kosovës përmes një njoftimi ka bërë të ditur se të arrestuar janë H.K (1988), S.K (1970), V. K (2001) dhe V.K (2000) të dyshuar për kryerjen e veprave penale “Falsifikim i parasë” dhe “Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve”