Kronikë e zezë

30 ditë paraburgim se kontrabandoi 65 pako cigare

Foto: Ilustrim
 

Për veprat penale “tregti e ndaluar” dhe “shmangia nga pagesa e tarifave të detyrueshme doganore ose tarifave akcizore”, 30 ditë paraburgim i ka caktuar Gjykata Themelore në Prizren një personi.

G.S., ishte zënë duke tentuar të kontrabandonte mallra.