Kronikë e zezë

30 ditë paraburgim burrit që rrahu gruan dhe vajzat e tij

Foto: Ilustrim
 

30 ditë paraburgim i janë caktuar një personi nga Gjykata Themelore në Prizren për veprën “lëndim i lehtë trupor” dhe “dhunë në familje”.

A.H., më 20 korrik kishte rrahur bashkëshorten e tij me grushte.