Kronikë e zezë

Gjendet i vdekur një polic në Prizren, cilësohet si “vdekje të dyshimtë”

VDEKJE
 

Një zyrtar policor është gjetur i vdekur në një fshat të Prizrenit, të enjten në mesditë.

Policia e Kosovës ka ndërmarrë të gjitha veprimet e nevojshme dhe trupin e viktimës e ka dërguar për obduksion me vendim të prokurorit, duke e cilësuar vdekjen e tij si “vdekje e dyshimtë”.