Kronikë e zezë

Arrestime për fajde e mashtrim, në mesin e tyre dy policë

Foto lustrim
 

Një hetim i nisur në korrik të vitit të kaluar nga Prokuroria e Prizrenit dhe Inspektoratin Policor të Kosovës (IKP) ka përfunduar me arrestimin e 4 personave, në mesin e tyre dy policë.

N.K. është arrestuar me dyshimet se ka kryer veprën penale “Fajde” “Detyrim” dhe “Dhënia e ryshfetit”.