Kronikë e zezë

Arrestohen dy të dyshuar në Fushë Kosovë për prostitucion me të mitura

 

Policia e Kosovës ka arrestuar dy persona në Fushë Kosovë nën dyshimin se kanë kryer veprën “trafikim me njerëz”.

Të njëjtit dyshohet se kanë trafikuar, rekrutuar, transportuar, strehuar dhe mundësuar dy të miturave që të takohen me persona të ndryshëm me qellim të shfrytëzimit seksual në këmbim të parave.