Kronikë e zezë

Zbulohen afro 800 euro të falsifikuara në Pejë

Euro - Para
 

Një punëtor i një banke në Pejë ka raportuar se derisa ishte duke punuar në filialin bankar, gjatë numërimit të një shume parash kishte vërejtur disa kartëmonedha (3x50, 1x20, 1x100 dhe 1x500€) që dyshohet të jenë të falsifikuara.

Rasti vazhdon të hetohet