Kronikë e zezë

Një burrë në Pejë raporton në Polici se babai e vëllai i bashkëshortes tentuan ta vrisnin më 2017

 

Në dhjetor të 2017-s në Pejë dy persona tentuan ta vrisnin një tjetër, ka raportuar ky i fundit në Polici tek këtë të premte.

Sipas deklaratës së tij, babai dhe vëllai i bashkëshortes së tij kishin shtënë me armë zjarri në drejtim të tij sa ishte në veturë.