Kronikë e zezë

Prokuroria Speciale ngre aktakuzë për terrorizëm ndaj një personi

 

Prokuroria Speciale e Kosovës, ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë kundër të pandehurit me inicialet H.H.

Sipas një njoftimi të prokurorisë ai akuzohet se ka kryer veprën penale “Organizimi dhe pjesëmarrja në grup terrorist".