Kronikë e zezë

Prokuroria e Pejës në aksion kundër ndërtimeve pa leje

Foto lustrim
 

Me autorizim të kryeprokurorit të Prokurorisë së Pejës Agim Kurmehaj, prokurorët e kësaj prokurorie në koordinim me Policinë e Kosovës, gjatë ditës kanë ndërmarrë aksion, në komunat Pejë, Klinë, Istog, Deçan dhe Junik.

Ky aksion kishte për qëllim identifikimin e ndërtimeve pa leje, përkatësisht për dyshimet eventuale në drejtim të veprave penale “Keqpërdorimi i pozitës zyrtare apo autoritet zyrtar” dhe veprën penale “Ndërtimi pa leje”.