Kronikë e zezë

Arrestohen dy persona në Ferizaj të dënuar me nga shtatë muaj burgim

 

Stacioni policor në Ferizaj ka arrestuar dy persona të kërkuar në Ferizaj në bazë të urdhëresave të Gjykatës Themelore të Prizrenit, me dënim burgimi me nga 7 muaj.

Një nga ta është një 27-vjeçar dhe tjetri 33-vjeç.