Kronikë e zezë

Policia shqiptoi 1,460 tiketa trafiku e 56 për shkelje të masave anti-COVID

Foto: Driton Paqarada/KOHA
 

Policia e Kosovës ka shqiptuar 1,460 tiketa trafiku gjatë 24 orëve të fundit në tërë Kosovën, për kundërvajtësit në komunikacion.

Sipas Policisë, gjatë 24 orëve të fundit kanë ndodhur 54 aksidente trafiku, prej të cilave 35 vetëm me dëme materiale dhe 19 me të lënduar.