Kronikë e zezë

Burri nga Malisheva sulmohet fizikisht nga djali dhe nusja e tij

 

Viktima mashkull kosovar nga Malisheva ka raportuar se është sulmuar fizikisht nga djali dhe nusja e tij.

Viktimës i është ofruar tretmani mjekësor.