Kronikë e zezë

Biznesmeni në Shqipëri kërcënon me vetëvrasje, shkak “konkurrenca e pandershme e linjave të autobusit me Kosovën”

 

Në orët e para të mëngjesit në skelat e Muzeut Kombëtar, një pronar linje ndërqytetëse i quajtur A.J. kërcënoi se do të vriste veten nëse kërkesat e tij nuk dëgjoheshin nga ministrja e Infrastrukturës, Belinda Balluku dhe kryeministri Edi Rama.

A.J. pretendon se linjës së tij të autobusëve i është bërë konkurrencë e pandershme nga kompani të tjera, që e kanë çuar në falimentim të biznesit dhe përfshirjen e tij në borxhe.