Kronikë e zezë

Një grua në Prishtinë thotë se është dhunuar nga pesë meshkuj

 

Një grua në Prishtinë raporton se është dhunuar nga pesë meshkuj.

Sipas njoftimit nga policia, ankuesja ka raportuar se më datë 30 prill e kishte takuar të dyshuarin, i cili pa dëshirën e saj e ka dërguar atë në një shtëpi të pabanuar në Prishtinë dhe së bashku me katër persona të tjerë dyshohet se e kanë dhunuar.