Kronikë e zezë

Tre persona dyshohet se falsifikuan dokumente mjekësore për të përfituar nga fondet e MSH-së

 

Janë arrestuar tre persona që dyshohen se kanë falsifikuar dokumente të Klinikës së Onkologjisë dhe Ortopedisë dhe laboratorëve privat për tq përfituar nga fondet nga Ministria e Shëndetësisë.

Policia ka qenë duke e hetuar rastin qysh prej 30 marsit dhe tash i ka arrestuar pas kontrolleve në banesat e tyre.