Kronikë e zezë

Paraburgim për të pandehurin për substanca narkotike dhe armëmbajtje pa leje

Paraburgim për të pandehurin për substanca narkotike dhe armëmbajtje pa leje
Foto: Ilustrim
 

Gjykata Themelore në Prizren ka caktuar masën e paraburgimit prej një muaji ndaj të pandehurit F.A. për shkak të dyshimit të bazuar se ai ka kryer veprat penale: blerje, posedim, shpërndarje dhe shitje e paautorizuar e narkotikëve, substancave psikotrope dhe analoge si dhe për mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të pa autorizuar të armëve.

Masa e paraburgimit vlen deri më 20 maj.