Kronikë e zezë

Mbi tetë vjet burgim dhe 2.200 euro gjobë për vjedhje të rëndë

Mbi tetë vjet burgim dhe 2.200 euro gjobë për vjedhje të rëndë
Foto: Ilustrim
 

Gjykata Themelore në Ferizaj – Dega Kaçanik ka shpall aktgjykim dënues ndaj katër personave, që akuzohen për vjedhje të rëndë.

J.B. është shpall fajtor dhe është dënuar me pesë vjet burgim dhe gjobë 1.200 euro, A.H. me një vit burgim e një muaj burgim dhe gjobë 400 euro, Ç.L me një vit e një muaj burgim dhe gjobë 400 euro dhe A.L. me një vit burgim dhe gjobë 200 euro.