Kronikë e zezë

Kërcënohet në formë elektronike një person në Prishtinë

Kërcënohet në formë elektronike një person në Prishtinë
 

Një person nga Prishtina ka informuar Policinë se persona të panjohur kanë hyrë në ueb faqe dhe i njëjti është shantazhuar nga te dyshuarit.

Në konsultim me prokurorin rasti i dedikohet njësisë kibernetike për veprime të mëtejme.