Kronikë e zezë

Identifikohet një i dyshuar për mashtrim të disa shitësve të dyqaneve në Prishtinë

Identifikohet një i dyshuar për mashtrim të disa shitësve të dyqaneve në Prishtinë
 

Policia e Kosovës ka identifikuar një person të dyshuar lidhur me tri rasteve të mashtrimit të raportuara gjatë këtij viti (janar, mars dhe prill),

Sipas Policisë, Valton Makolli, 33 vjeç, mashkull, shtetas i Republikës së Kosovës, dyshohet të jetë përfshirë në kryerjen e rasteve të mashtrimeve që po hetohen nga ana e policisë.