Kronikë e zezë

Vjedhje me vlerë 8 mijë euro në një shtëpi në Prizren

Vjedhje me vlerë 8 mijë euro në një shtëpi në Prizren
FOTO: Ilustrim
 

Një person ka njoftuar Policina e Kosovës se gjatë mbrëmjes personat të panjohur janë futur në shtëpinë e tij, duke i shkaktuar dëm në vlerë tetë mijë euro, sipas viktimës.

Personat e dyshuar kanë vjedhur një kamerë, dy bateri të kamerës, një aparat, një objektiv i aparatit fotografik dhe tri çanta të pajisjeve të cekura.