Kronikë e zezë

Grabiten rreth 500 euro në një pompë të derivateve në Prishtinë

depresioni
 

Një burrë nga rruga “Asllan Pireva” në Prishtinë ka raportuar se derisa ishte duke punuar në një pikë të derivateve, dy persona të panjohur dhe nën kërcënimin e armës i kanë grabitur në shumë parash prej 400-500€ dhe janë larguar në drejtim të panjohur.

Rasti vazhdon të hetohet.