Kronikë e zezë

Zhduket një pacient nga Qendra rehabilituese në Shtime

Zhduket një pacient nga Qendra rehabilituese në Shtime
 

Është zhdukur një pacient nga Qendra rehabilituese në Shtime.

Policia e Kosovës ka njoftuar se ka marrë informata për zhdukjen e pacientit dhe nuk dihet ende vendodhja e tij.