Kronikë e zezë

Lëndohet në vendin e punës një person në Fushë-Kosovë, gjendja e tij e rëndë

 

Një person nga fshati Bresje e Fushë-Kosovë ka kërkuar ndihmë mjekësore, pasi që aksidentalisht ishte lënduar në vendin e tij të punës.

Viktima është dërgua në QKUK dhe sipas mjekut, gjendja e tij shëndetësore është e rëndë.