Kronikë e zezë

Kërkohet paraburgim ndaj tre personave për armëmbajtje pa leje dhe lëndim trupor

Kërkohet paraburgim ndaj tre personave për armëmbajtje pa leje dhe lëndim trupor
 

Prokuroria Themelore në Gjilan ka kërkuar paraburgim ndaj të pandehurve B.T., A.T. dhe A.S., për shkak të dyshimit se janë përfshirë në veprat penale ‘’Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve’’ dhe ‘’Lëndimi i rëndë trupor’’.

Sipas njoftimit nga Prokuroria, të njëjtit janë në ndalim 48 orësh.