Kronikë e zezë

“Test i falsifikuar i COVID-19”, punëtorja e IKSHP-së raporton rastin në Polici

“Test i falsifikuar i COVID-19”, punëtorja e IKSHP-së raporton rastin në Polici
 

Një punëtore e Institut Kombëtar të Shëndetësisë Publike në Kosovë dhe e laboratorit “Olive” ka raportuar në Polici të martën se ka hasur në një test për të cilin dyshonte se ishte falsifikuar.

Siç theksohet në raportin 24-orësh të Policisë, një grua kishte prezantuar testin e dyshimtë, ndërsa punëtorja ishte ankuar nën dyshimin se ka pasur ndërhyrje dhe është falsifikuar.