Kronikë e zezë

142 tiketa për mosrespektimin e masave anti-Covid

Foto: Driton Paçarada / KOHA
 

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve, në qytete të ndryshme të Kosovës, ka shqiptuar 142 tiketa në bazë të ligjit Covid-19.

Po ashtu, janë shqiptuar 536 tiketa trafiku. Ndërkohë, janë raportuar edhe 28 aksidente trafiku me të lënduar dhe 64 aksidente me dëme materiale.