Kronikë e zezë

Shkatërrohet “shtëpia e barit” në Spanjë me 2.700 bimë kanabis, arrestohen edhe shqiptarë

 

SPANJE- Agjentët e Policisë Kombëtare kanë ndaluar tetë persona me origjinë Lituaneze , Greke, Shqiptare dhe Spanjolle, pasi akuzohen për vepra kriminale në fushën e narkotikëve.

Arrestimet kanë ardhur në kuadër të operacionit “Dita e Gjelbër” , ku është çmontuar një plantacion kanabisi dhe janë sekuestruar 485 kilogramë kanabis (2,721 bimë) .