Kronikë e zezë

Kishte kryer disa vjedhje në rrethinen e Kaçanikut, arrestohet i dyshuari

Kishte kryer disa vjedhje në rrethinen e Kaçanikut, arrestohet i dyshuari
 

Policia e Kosovës njofton se ka arrestuar një të dyshuar për disa vjedhje në komunën e Kaçanikut.

Sipas njoftimit, idhur me këto raste, hetuesit policorë kanë arritur të identifikojnë të dyshuarin, J.B. (m/Kosovar /28 vj.) i cili gjatë procesit të hetimeve e në prezencë të avokatit ka pranuar gjithësejt 11 vepra të kryera nga ai në shtëpia dhe lokale të ndryshme .