Kronikë e zezë

Dënohet me mbi 1 vit burg zyrtari korrektues për keqpërdorim të pozitës

Dënohet me mbi 1 vit burg zyrtari korrektues për keqpërdorim të pozitës
Foto: Ilustrim
 

Gjykata Themelore në Prishtinë ka shpallur vendimin ndaj zyrtarit në Qendrën e paraburgimit në Prishtinë dhe ndaj të dënuarit që ishte në atë qendër, për futjen dhe posedimin e substancës narkotike brenda.

I akuzuari R.Z. (person zyrtar) është shpallur fajtor me dënim me burg prej 1 viti e 8 muaj, ndërsa i burgosuri B.S është dënuar me 7 muaj burg dhe 500 euro gjobë.