Kronikë e zezë

4,500 euro gjobë personit që sulmoi gazetarin Valon Syla

Foto: Ilustrim
 

Gjykata Themelore në Prishtinë e ka shpallur fajtor personin i cili e kishte sulmuar fizikisht gazetarin Valon Syla më 22 dhjetor.

Ai është akuzuar për veprën penale “Lëndim i lehtë trupor” dhe është dënuar me gjobë në shumë prej 4,500 euro, të cilin obligohet ta paguajë brenda 15 ditësh.