Kronikë e zezë

Suspendohet zyrtari korrektues në Prishtinë, dyshohet për kontrabandë me substanca narkotike

Foto: Ilustrim
Foto: Ilustrim
 

Një zyrtar korrektues në Qendrën e Paraburgimit në Prishtinë është suspenduar nga puna, dhe është iniciuar procedurë e brendshme disiplinore ndaj tij, pasi dyshohet për shpërndarje të lëndëve narkotike brenda Qendrës së Paraburgimit.

Shërbimi Korrektues i Kosovës (SHKK) ka njoftuar se sot rreth orës 11:40, në bazë të informacioneve paraprake ka arritur të parandaloi futjen e substancës së dyshuar narkotike në Qendrën e Paraburgimit në Prishtinë.