Kronikë e zezë

Grabitje e armatosur në Prishtinë

Grabitje e armatosur në Prishtinë
 

Një grabitje e armatosur raportohet të ketë ndodhur sot në një filiale të një kompanie për shërbime të shpejta të transferimit të parave dhe shërbimeve të pagesave në Prishtinë.

Këtë e ka bërë të ditur zëdhënësja e Policisë së Kosovës, Flora Ahmeti.