Kronikë e zezë

Policia kufitare në Vërmicë konfiskon rreth 30 kg drogë

Policia kufitare në Vërmicë konfiskon rreth 30 kg drogë
 

Policia e Kosovës në angazhimet e saj të vazhdueshme në garantimin e rendit dhe sigurisë publike, gjatë javës që po lëmë pas ka zhvilluar edhe operacione tjera që ndërlidhen me parandalimin dhe mbrojtjen nga veprimtaritë e ndryshme kriminale që rrezikojnë sigurinë e përgjithshme, në veçanti shëndetin e të rinjve tanë.

Në këtë kontekst më 26 nëntor 2020 rreth orës 18:30, Policia e Kosovës për mbikëqyrje kufitare, rajoni Perëndimi, gjatë realizimit të detyrave operacionale, me rastin e vëzhgimit në teren, konkretisht në fshatin Vërmicë, nga largësia përmes pajisjeve (për vëzhgim gjatë natës) ka vërejtur lëvizje të dy personave të dyshuar të cilët lëviznin nga territori i Republikës së Shqipërisë në drejtim të Republikës së Kosovës.