Kronikë e zezë

Zhduket një i mitur në Hajvali

Zhduket një i mitur në Hajvali

Është zhdukur një i mitur në Hajvali të Prishtinës.

Policia e Kosovës në raportin e saj ka thënë se një grua ka njoftuar se djali i saj është larguar nga shtëpia nga 13 nëntori dhe nuk është kthyer më.