Kronikë e zezë

Në Mitrovicë të Jugut, i biri sulmon babanë, në të Veriut e bija nënën

 

Në Mitrovicë të Jugut dhe atë të Veriut janë regjistruar dy sulme brenda familjes në 24 orët e fundit.

Sipas raportit policor, në Mitrovicë të Jugut, i biri ka sulmuar babanë, kurse në atë të Veriut, e bija e mitur nënën.