Kronikë e zezë

Vdekje e dyshimtë në Prishtinë

Vdekje e dyshimtë në Prishtinë
Foto: Ilustrim

Një person është gjendur i vdekur në Prishtinë, pak pas orës 18:00 të së enjtes.

Njësitë policore pas marrjes së informatës për vdekje të dyshimtë dhe konfirmimit, po ndërmarrin të gjitha veprimet tjera lidhur me rastin.